Advies, oplossingen & innovatie

Wij beoordelen voor u de technische en logistieke mogelijkheden om zo kosten te besparen en de productiviteit te verbeteren. Daarnaast kunt u zich laten adviseren door één van onze mechanical seal specialisten, onder andere voor:

  • Montageadvies
  • Verlengen standtijd door toepassen innovaties in loopvlakcombinatie
  • Uitvoeren van o-ringtesten
  • Spersystemen (API)

De beste oplossing is niet altijd de meest kostbare of complexe. Qseals is in staat haar klanten te begeleiden in de juiste keus voor een asafdichting. Hierbij is het belangrijk dat het aangebodene qua CAPEX en OPEX in gezonde verhouding tot elkaar staat.

Zo kan het voorkomen dat een klant Qseals benadert met de vraag cartridge seals te installeren. Na het bestuderen van de toepassing en standtijdvereisten bleek het efficiënter gebruik te maken van een stopbuspakking. Qseals kijkt dus verder dan alleen mechanical seals. Waarom een mechanical seal toepassen als een bepaalde keerring of lipseal ook toegepast kan worden? Qseals behandelt alle opdrachten als maatwerk.

Uiteraard kijken we bij elke opdracht op welk vlak we eventueel verbeteringen aan zouden kunnen brengen voor de klant. Misschien de toepassing van een heel andere loopvlakcombinaties of machinale bewerking van onderdelen om de standtijd te verlengen (MTBF).

Daarnaast kan Qseals voor u en uw personeel (technische dienst) een mechanical seal training verzorgen. Er wordt stilgestaan bij o.a. werking van mechanische afdichtingen, verschillende loopvlakken, montage en onderhoud. Neem contact met ons op om een training op locatie in te plannen.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar! Neem contact met ons op via:

+31 (0) 38 85 21 801
info@qseals.com