Enkele cartridge seals
 

Enkele cartridge seals

Bent u op zoek naar enkele cartridge seals? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de enkele cartridge seals; wat is een cartridge seal en waarvoor wordt het ingezet? Uiteraard ook meer over de cartridge seals van Qseals.

Wat is een (enkele) cartridge seal?

Cartridge seals zijn ontworpen voor snelle installatie en voor de verwijdering van pompassen. De cartridge seal is een opstelling van component seals op een asbus in een gland (behuizing). Zowel multispring seals als metal bellow seals kunnen in cartridge seals worden toegepast, indien de pompkamer dit qua inbouwmaat toelaat. Verder bieden cartridge seal grote voordelen wat betreft het onderhoud. Het kan snel vervangen worden en is er veel minder kans op montagefouten en schade.

Brochures

Download de brochures:

Qseals QSC series Qseals QSRC Series

Waarom cartridge seals goed werken

Mechanische afdichtingen in de vorm van cartridge seals maken gebruik van stationaire componenten in een behuizing waar de roterende componenten vooraf zijn gemonteerd. Die componenten zitten op een as die is afgedicht met een O-ring. Door deze constructie zijn fouten bij de installatie van losse onderdelen onwaarschijnlijk. De hoeveelheid veerspanning die op de afdichting wordt uitgeoefend, is een belangrijke factor die van invloed is op de effectiviteit van de afdichting. Met mechanische cartridge seals is de veerspanning vooraf al ingesteld op de juiste stand. Hierdoor is de seal makkelijk te monteren en kan ook een persoon zonder ervaring de montage uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de dubbele cartridge seals.

Enkele cartridge seals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in enkele cartridge seals van Qseals? Neem dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?