Rubber bellow
 

Rubber bellow

Bent u op zoek naar een rubber bellow mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de rubber bellow mechanical seals, die veel worden ingezet bij toepassingen met water, oliën en/of eenvoudige applicaties.

Wat is een rubber bellow mechanical seal?

Een rubber bellow mechanical seal is een mechanische afdichting met rubberen balg. Het wordt voornamelijk gebruikt voor toepassingen met water, olie en eenvoudige applicaties. Bij de rubberen balgafdichting maakt de draairichting niet uit. Het werkt op zichzelf en is niet afhankelijk van andere componenten. De rubber bellow mechanical seal werkt draairichting onafhankelijk. Onze rubber bellow seals kun je herkennen aan de code QRB, dit staat voor Qseals Rubber Bellow Seal gevolgd door het typenummer.

De rubber bellows, beter bekend als de rubberen balg, worden ingezet om bewegende mechanische onderdelen te beschermen tegen stof, vocht en andere middelen. Dit kan de rubber bellow mechanical seal, omdat de afdichting harmonica vormige zijkanten heeft. Het rubberbalg seal kan axiaal een speling opvangen van +- 0,5mm, waardoor de afdichting zelfs tijdens axiale speling behouden blijft. Zo weet je zeker dat de pomp- en roerwerkassen, waar axiale speling van toepassing is, maximaal beschermd zijn.

Rubber bellow van Qseals

Bent u geïnteresseerd in rubber bellow seals van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?