Wave spring seal
 

Wave spring seal

Bent u op zoek naar een wave spring mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de wave spring mechanical seals, die gebruikt worden voor voedsel- en dranktoepassingen. Wat zijn wave spring seals en hoe kun je mechanical seals bestellen bij Qseals?

Wat is een wave spring mechanical seal?

Een wave spring mechanical seal is een mechanische afdichting die herkenbaar is aan een enkele golfveer of sinusvormige golfveer. Wave spring seals zijn ontworpen om conventionele drukveren met ronde draad te vervangen in toepassingen in een ruimte kritische omgeving. Wave springs bieden een gelijkmatige belasting van het oppervlak.

Wave spring seals zijn ideaal voor het verpompen van stroperige vloeistoffen in de voedingsmiddelen-, zuivel-, brouwerij-, petrochemische en farmaceutische industrie. Andere toepassingen zijn onder meer pulp & papier, chemie en zuiveringsinstallaties.
Onze wave spring seals kun je herkennen aan de code QWS, dit staat voor Qseals Wave Spring Seal gevolgd door het typenummer.

Wave spring mechanical seals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in een wave spring mechanical seal van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?