Rotor

Bent u op zoek naar een rotor seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de rotor; wat is een rotor en hoe kun je een rotor aanschaffen bij Qseals?

Wat is een rotor?

De definitie van een rotor is eigenlijk vrij breed. Hiermee wordt een draaiend onderdeel van een constructie of machine aangeduid. Bij Qseals maken we onderscheid tussen rubber below, multi spring en metal below rotor seals. Een rotor is gemaakt om door draaiende bewegingen om eens as een effect te creëren, vaak een bepaalde werking of handeling. Het draaiende deel in een motor wordt dus ook de rotor genoemd, maar ook die wieken van een helikopter worden rotoren genoemd. De meeste helikopters bestaan uit een hoofdrotor en een staartrotor, hoewel er ook uitzonderingen zijn. Een rotor zie je verder bij elektromotoren en bij benzinemotoren. In het laatste geval als onderdeel van de stroomverdeler.

Rotor van Qseals

Bent u geïnteresseerd in een rotor seal van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?