Mechanical seal revisiebak
 

Mechanical seal revisiebak

De Qseals revisiebak staat al meer dan tien jaar verspreid over heel Nederland in de werkplaats van verschillende klanten in de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Hoe werkt de revisiebak?

Het is simpel, een klant vervangt een seal in een pomp en stopt het oude seal weer terug in het doosje en legt deze in de revisiebak of ook weleens revisiekrat genoemd. Qseals komt vervolgens op basis van jouw voorkeur de bak legen om de kapotte seals te onderzoeken en eventueel te reviseren.

Qseals revisiebak
De Qseals revisiebak

Wat zijn de voordelen van de revisiebak?

Het falen van het seal is de nummer één oorzaak van het buiten werking stellen van pompen en roerwerken. Een beschadigd seal kan natuurlijk vervangen worden door een nieuw seal maar dit is zonde als de oude nog te reviseren is. Met de Qseals revisiebak wordt voorkomen dat seals die nog gereviseerd kunnen worden weggegooid worden, zo wordt kosten en milieu bespaard. Verder kan de revisiebak de uitvaltijd van machines verlagen, ieder vervangen seal wordt namelijk gereviseerd of door ons opnieuw geleverd; zo hou je altijd je voorraad op peil.

Schadebeeld analyseren

Met de Qseals revisiebak krijgen ook wij beter grip op welke seals vaak vervangen worden en wat hier vervolgens precies aan stuk gaat. Wij inspecteren de seals die via de revisiebak binnen komen en bepalen op basis hiervan het schadebeeld, zo kunnen wij verbeteringen aan de seals adviseren en eventueel doorvoeren.

Jouw revisiebak van Qseals?

Bent u geïnteresseerd in de revisiebak of mechanical seals van ons? Neem dan direct contact op met sales@qseals.com en vraag gratis jouw revisiebak aan of lees meer over onze revisie en levering van seals.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?