FD Gazelle 2019 – 2020 – 2021

Qseals voor de derde keer FD Gazelle

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is de tweede keer dat wij de FD Gazelle award mogen ontvangen.

“De groei van Qseals gaat gestaag door. Vooral dankzij ons team van gemotiveerde medewerkers die er altijd naar streven de juiste hulp en kwaliteit te bieden aan onze klanten. Dat wij dit jaar onze tweede FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen is een prachtige kroon op het harde werken en daar zijn wij ontzettend trots op.”

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn bij de beoordeling verschillende criteria van toepassing. Zo wordt er dit jaar voor het eerst gekeken naar de winstmarge en de personeelsgroei van de deelnemende bedrijven. Op deze pagina op de website van het Financieel Dagblad vind je alle criteria waaraan een FD Gazelle moet voldoen.

FD Gazellen 2020 logo

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801