Veren

Bent u opzoek naar een nieuwe veer voor uw mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over mechanical seals met veren; waarvoor dienen de veren en hoe koopt u een veer voor uw mechanical seal bij Qseals?

Waarvoor dienen veren in een mechanical seal?

Een mechanical seal bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder bijvoorbeeld veren. Deze zorgen ervoor dat de draaiende ring tegen een stilstaande ring gedrukt wordt. Vaak is er een andere ring, bijvoorbeeld een stelring, die de spanning van de veer opvoert. Qseals levert onder andere mechanical seals met conische veren, parallel veren, sinus veren en golfveren in diverse materiaal kwaliteiten. Verder bestaat een mechanical seal onder andere uit O-ringen. Hiervan heeft Qseals ook een zeer uitgebreid aanbod. Tevens maakt Qseals, indien nodig, O-ringen en mechanical seals op maat.

Mechanical seals met veren van Qseals

Bent u geïnteresseerd in mechanical seals met veren van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?