Food grade

Qseals kan producten met verschillende certificeringen voor food grade doeleinden leveren.

FDA

De FDA is een agentschap, dat de kwaliteit van voedsel waarborgt. Maar dat is niet het enige wat ze doen. Ze zorgen er ook voor dat de kwaliteit van medicijnen gewaarborgd blijft. Ze controleren dit aan de hand van zeer strenge regelgeving. Wij kunnen nagenoeg het hele assortiment leveren met FDA certificering.

EC1935/2004 certificering

De EC1935-2004 is een Europese wet die op 1 april 2009 van kracht is gegaan. Hierin staat beschreven waaraan producten moeten voldoen als ze in contact komen met voedsel en levensmiddelen (Food contact materials). Dit is dus wetgeving om de voedselveiligheid in Europa te waarborgen. Wij kunnen nagenoeg het hele assortiment leveren met EC1935/2004 certificering.

USP Class VI

De United States Pharmacopeia (USP) is een organisatie die de volksgezondheid bevordert door normen vast te stellen, omtrent de kwaliteit van medicijnen en voedingsmiddelen. USP class testing is een testmethode om de biocompatibiliteit van materialen vast te stellen.

Food grade van Qseals

Ben jij op zoek naar Food grade producten? Bekijk dan zeker ons uitgebreide aanbod. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Voor veel bedrijven is voedselveiligheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Mede dankzij betrouwbare toeleveranciers van halffabricaat is Qseals in staat nagenoeg het hele assortiment ook te leveren voorzien van FDA, EC1935/2004, USP Class VI certificering. Neem contact op met Qseals om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?