Parallel spring seal
 

Parallel spring seal

Bent u op zoek naar een parallel spring mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de parallel spring mechanical seals, die gebruikt worden voor verschillende roterende apparatuur; wat zijn parallel spring mechanical seals en hoe kun je mechanical seals bestellen bij Qseals?

Wat is een parallel spring mechanical seal?

Een parallel spring mechanical seal is een mechanische afdichting die herkenbaar is aan de enkele drukveer die zich achter de roterende afdichtingskop bevindt. De parallel spring seal is ideaal voor een breed spectrum van toepassingen, variërend van algemene taken tot meer veeleisend, dankzij hun accommoderende enkele veren en elastomeer membraan. De afdichtingen zijn zeer effectief en worden veel gebruikt in pompen, mixers, roerwerken, compressoren en andere roterende asapparatuur.

Parallel spring seal is draairichting onafhankelijk en kan dus probleemloos op links en rechts draaiende assen toegepast worden. Onze parallel spring seals kun je herkennen aan de code QPS, dit staat voor Qseals Parallel Spring Seal gevolgd door het typenummer.

Indien de parallel spring seal niet wordt aangedrukt door de waaier, dan wordt er vaak gebruikt gemaakt van een losse stelring. Stelring is een RVS ring met stelschroeven, waarmee je de rotor op de gewenste voorspanning kan vastzetten op de as.

Parallel spring mechanical seals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in een parallel spring mechanical seal van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?