PS Lipseals
 

PS Lipseals

Bent u op zoek naar PS Lipseals? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. U vindt hier alle asafdichtingen, zoals O-ringen, oliekeeerringen, PS lipseals en stopbuspakkingen. De PS lipseals worden voornamelijk gebruikt voor agitators, pompen, compressoren en mixers. Op deze pagina vindt u meer over wat PS Lipseals zijn. Ook leest u meer over de PS lipseals van Qseals en de levering. 

Wat is een PS lipseal?

Een lipseal asafdichting bestaat uit een RVS buitenring met een ingeklemde PTFE lip. Deze asafdichtingslip is gemaakt van een gemodificeerd PTFE en kunnen standaard ingezet worden tot 25 bar.

Het temperatuurbereik van de PS lipseal loopt uiteen van -90 tot +250 graden Celcius. De lipseals zijn beschikbaar met een minimale buitendiameter van 30mm en standaard leverbaar tot een buitendiameter van 530mm. De maximale snelheid op de sealing surface is 45 m/s.

Dit soort afdichtingen, ook wel bekend als Garlock P.S. en Elring type asafdichting worden veel toegepast in agitators, pompen, compressoren en mixers. De samenstelling van het PS lipseal zorgt ervoor dat deze buitengewoon goed bestand is tegen corrosieve vloeistoffen en gassen, extreme temperaturen en een hoge procesdruk (tot 25 bar).

Onze PS lipseals zijn hebben een levertijd van een week of korter en zijn uiteraard ook leverbaar binnen het FDA en EC1935/2004 foodgrade programma. Ons leveringsprogramma omvat drie verschillende modellen, waarbij we ook nog verschillende afdichtingsringen kunnen leveren. Ook zijn onze PS lipseals verkrijgbaar in ATEX. 

PS lipseals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in PS Lipseals van Qseals? Bekijk dan zeker onze mechanical seals pagina, of neem direct contact op met sales@qseals.com. Qseals levert wel enkel PS Lipseals van het merk Garlock. Op zoek naar andere soort seals? In onze fabriek in Wezep maken we producten op maat. Dit betekent dat er altijd een seal of product is die geschikt is in uw situatie.

Qseals levert PS Lipseals

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?