Over Qseals
 

Over Qseals

De nuchtere mentaliteit van een wereldwijde aanbieder in mechanical seals

Het zit al in onze naam. Van levering tot installatie en van reiniging tot revisie: we weten gewoonweg alles over mechanical seals. U hebt bij ons de keuze uit mechanical seals en andere industriële afdichtingen in verschillende soorten en maten. We hebben de grootste voorraad mechanical seals van de Benelux.

We werken flexibel, leveren snel en dat alles voor klanten wereldwijd vanuit onze werkplaats in Wezep (Zwolle). Ook zijn we een groot voorstander van reviseren van oude materialen. Want waarom zou u iets nieuws kopen als uw materiaal een tweede leven kan krijgen door het te reviseren? Samen met u brengen we in kaart wat u al in huis hebt (voorraadinventarisatie). Daarbij geven we altijd eerlijk en begrijpelijk advies om tot een slimme oplossing te komen.

Leveren en reviseren van mechanical seals: we verstaan simpelweg ons vak

Dat we ons vak verstaan, herkent u bijvoorbeeld aan het feit dat we gecertificeerde FDA, EC1935-2004, UPS Class VI producten leveren. Daarbij beschikken we over een uitgebreid modern machinepark. Met onze machines kunnen we onder meer conventioneel en CNC draaien, frezen en leppen we seals met een doorsnede tot 350 millimeter.

We denken graag mee en komen ook bij u langs

We helpen u graag met het besparen van kosten en het verbeteren van de productiviteit van uw organisatie. Daarom komen we ook graag bij u langs voor advies en service op locatie. We kijken altijd eerst naar de technische mogelijkheden en haalbaarheid. Onze vakmannen werken hard, snel en nauwkeurig. Zo zorgen we ervoor dat u de boel zo snel mogelijk weer draaiende hebt.

Trots op onze nieuwe werkplaats in 2019

We gaan voor het maximale resultaat voor onze opdrachtgevers. Daar hoort in 2019 een nieuwe werkplaats bij. We hebben al veel ervaring in gespecialiseerde leveringen en revisies voor onder meer de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. En die kunnen we nu nog beter bedienen. We hebben aparte ruimtes voor reiniging en assemblage van specifieke soorten mechanical seals. Trots is het goede woord als we spreken over onze werkplaats. We laten u hem daarom graag een keer zien. Komt u een keer bij ons langs?

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?