Metal bellow
 

Metal bellow

Bent u op zoek naar een metal bellow mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de metal bellow mechanical seals, die vaak gebruikt worden in extreme omstandigheden, bijvoorbeeld bij extreem hoge temperaturen, een zeer hoge druk, of wanneer er gewerkt wordt met chemische stoffen.

Wat is een metal bellow mechanical seal?

Metal bellow mechanical seals, beter bekend als metalen balgafdichtingen, bestaan uit meerdere lagen die door een robot aan elkaar zijn gelast en zorgen voor een verende werking. Veelal bestaan de metal bellows uit roestvast staan (RVS), of duplex met een hoogwaardigere balg als Inconel of Hastelloy C-276. Onze metal bellow seals kun je herkennen aan de code QMB, dit staat voor Qseals Metal Bellow Seal gevolgd door het typenummer.

De eisen voor een mechanical seal kunnen hoog liggen. Een metal bellow mechanical seal functioneert bij hoge temperaturen en bij zeer hevige trillingen. Ook bij werkzaamheden met checmische stoffen kan een metal bellow seal geschikt zijn. Bent u op zoek naar een mechanical seal voor in extreme werkomstandigheden? Laat u dan zeker informeren of een metal bellow mechanical seal een oplossing biedt in uw situatie. Een metal bellow mechanical seal kan de downtime van productiewerkzaamheden verminderen en de tijd tussen onderhoudswerkzaamheden vergroten.

Metal bellow mechanical seal van Qseals

Bent u geïnteresseerd in een metal bellow mechanical seal van Qseals? Neem dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?