Component seals
 

Component seals

Bent u op zoek naar Component seals? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en compressor seals. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de component seals, die als vrij eenvoudig beschouwd worden. Dit in tegenstelling tot de meer complexe cartridge seals.

Wat is een component seal?

Een component seal is samengesteld uit afzonderlijke dynamische en stationaire onderdelen. Component seals, met aan het uiteinde een componentafdichting, bestaan ​​uit een afzonderlijk roterend deel en een stationaire zitting die in een pakkingbus of behuizing worden gemonteerd. Deze seal is niet van tevoren gemonteerd, zoals bij de cartridge seals wel het geval is. Hierdoor is installatie en onderhoud lastiger. Technici zijn nodig om een component seal succesvol te installeren. Dit voorkomt problemen en zorgt voor een zo lang mogelijke levensduur van de mechanical seal. Ook voorkomt het fouten bij de afdichting. Hierdoor gaan er geen stoffen of middelen verloren.

Component seals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in component seals van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?