Bij Qseals kunt u terecht voor levering en revisie van alle KSB seals. Vrijwel altijd kunnen wij KSB seals direct vanuit voorraad leveren in alle gangbare maten en met vrijwel iedere loopvlak en elastomeren combinatie.

Veel ervaring met levering van KSB seals

Er staan momenteel 58 typenummers van KSB geregistreerd binnen onze omvangrijke databank. Voor deze KSB typenummers zijn momenteel 406 geschikte alternatieven van andere merken bij ons bekend voor maar liefst 487 verschillende toepassingen. Met andere woorden, uw specifieke situatie of probleem hebben wij waarschijnlijk al eerder afgehandeld. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies.

Revisie KSB seals

Naast het aanbieden van mechanical seals, houdt Qseals zich ook bezig met het reviseren van mechanische afdichtingen. Ons personeel heeft jarenlang ervaring in het maken en reviseren van mechanical seals. Ze zijn een expert op het gebied van het reviseren van mechanical seals van KSB.

Voor iedere toepassing biedt Qseals een geschikte oplossing. De meeste seals weten wij zelfs te reviseren als nieuw. Dit doen wij in onze werkplaats in Wezep. Lukt het ons niet om een seal van KSB te reviseren? Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een vervangende seal, die ook geschikt is voor uw toepassing.

Hoe werkt het reviseren van KSB seals?

Het reviseren van mechanical seals van KSB doen we in meerdere stappen. We beginnen met de inventarisatie. Vervolgens gaan wij de seal reinigen en doen wij een inspectie en analyse, waarbij onder andere gekeken wordt naar de hoogte en loopvlakken van de seal. Ook kijken wij naar de aantasting en beschadiging van de KSB seal. Vervolgens bieden wij een offerte aan en gaan we bezig met de bewerking van de mechanical seal. Onze experts gaan zeer vakkundig te werk en weten precies wat er gedaan moet worden om KSB seals te reviseren. Lees hier meer over op onze revisie pagina. Hier worden alle stappen uitgebreid uitgelegd. Ook kunt u direct contact opnemen voor het reviseren van uw KSB seal.

KSB seals

Onderstaand een selectie van de KSB seals die bij ons bekend zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?