Multi spring
 

Multi spring

Bent u op zoek naar een multi spring mechanical seal? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de multi spring mechanical seals, die gebruikt worden voor giftige en gevaarlijke vloeistoffen; wat zijn multi spring mechanical seals en hoe kun je mechanical seals bestellen bij Qseals?

Wat is een multi spring mechanical seal?

Een multi spring mechanical seals is een mechanische afdichting met meerdere veren en wordt voor verschillende industrieën gebruikt. De mutli spring mechanical seal kan door de veren een gelijke kracht uitoefenen over het loopvlak. Dit zorgt ervoor dat een multi spring mechanical seal langer mee gaat. Verder kunnen de componenten eenvoudig vervangen worden. Dit maakt de mechanische afdichting zeer duurzaam. De seals zijn verder gebalanceerd en ongebalanceerd verkrijgbaar. Onze multi spring seals kun je herkennen aan de code QMS, dit staat voor Qseals Multi Spring Seal gevolgd door het typenummer.

De gebalanceerde multi spring seals van Qseals zijn gemaakt om toepassingen met hoge druk af te kunnen dichten. Bij Qseals is er altijd een geschikte multi spring mechancial seal, die ervoor zorgt dat vluchtige en gevaarlijke vloeistoffen niet vrijkomen. Door de korte inbouwlengte kan de seal een verbetering vormen voor veel pompen.

Multi spring mechanical seal van Qseals

Bent u geïnteresseerd in een multi spring mechanical seal van Qseals? Neem  dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en engineered seals. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?