Compressor seals
 

Compressor seals

Bent u op zoek naar compressor seals? Dan bent u bij Qseals aan het juiste adres. Iedere soort seal wordt weer toegepast in een andere situatie. Op deze pagina meer over de compressor seals.

Wat is een compressor seal?

Een compressor seal is een afdichting die gebruikt wordt in compressors. Het is gemaakt om het roterende gedeelte in de compressor behuizing af te dichten. Hiermee voorkomt de seal dat gassen van het proces in de atmosfeer terechtkomen. Een compressor seal is dus een gas afdichting. Een compressor seal bestaat uit een primaire ring en uit een pasring. Tijdens het proces van een compressor komt er een dynamische kracht, waardoor de primaire ring loskomt van de pasring.

De compressor seals worden voornamelijk gebruikt in toepassingen met hoge snelheden. Compressoren in een aardgastransport- en distributienetwerk zijn een veelvoorkomend voorbeeld waar afdichtingen voor droog gas gebruikt worden.

Compressor seals van Qseals

Bent u geïnteresseerd in compressor seals van Qseals? Neem dan direct contact op met sales@qseals.com, of bekijk alle mechanical seals op de website. Qseals heeft een ontzettend divers aanbod en heeft voor elke partij een geschikte oplossing. U vindt hier alle mechanische afdichtingen, zoals component seals, cartridge seals en floating seals. Verder worden producten op maat gemaakt in de fabriek in Wezep, zodat er altijd een seal of product is die aansluit op uw behoeften.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?