Bij Qseals kunt u terecht voor levering en revisie van alle Fluiten seals. Vrijwel altijd kunnen wij Fluiten seals leveren vanuit voorraad. Voor iedere toepassing biedt Qseals een geschikte oplossing. Lees snel meer over de Fluiten seals van Qseals.

Wat is Fluiten?

Fluiten is een mechanical seals merk dat gevestigd is in Nederland. Het bedrijf ontwerpt mechanische afdichtingen van hoge kwaliteit. Dit zijn zowel standaard afdichtingen, als geconstrueerde mechanical seals. Fluiten produceert seals met enkele veer, directionele meervoudige veer en seals met een beschermde veer, maar bijvoorbeeld ook mechanical seals met een metalen balgafdichting.

De seals van Fluiten worden onder andere ingezet voor bioplastic, digesters en gas processing. Digesters zijn enorme vaten, waarin chemische of biologische reacties plaatsvinden. De Fluiten seals zorgen ervoor dat er geen chemische stoffen vrijkomen en dat de digesters beschermd blijven tegen invloeden van buitenaf.

Bij Qseals kunt u terecht voor levering en revisie van alle Fluiten seals. Vrijwel altijd kunnen wij Fluiten seals direct vanuit voorraad leveren in alle gangbare maten en met vrijwel iedere loopvlak en elastomeren combinatie.

Veel ervaring met levering van Fluiten seals

Er staan momenteel 32 typenummers van Fluiten geregistreerd binnen onze omvangrijke databank. Voor deze Fluiten typenummers zijn momenteel 224 geschikte alternatieven van andere merken bij ons bekend voor maar liefst 279 verschillende toepassingen. Met andere woorden, uw specifieke situatie of probleem hebben wij waarschijnlijk al eerder afgehandeld. Wij helpen u graag met vrijblijvend advies.

Revisie Fluiten seals

Naast het aanbieden van mechanical seals, houdt Qseals zich ook bezig met het reviseren van mechanische afdichtingen. Ons personeel heeft jarenlang ervaring in het maken en reviseren van mechanical seals. Ze zijn een expert op het gebied van het reviseren van mechanical seals van Fluiten.

Voor iedere toepassing biedt Qseals een geschikte oplossing. De meeste seals weten wij zelfs te reviseren als nieuw. Dit doen wij in onze werkplaats in Wezep. Lukt het ons niet om een seal van Fluiten te reviseren? Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor een vervangende seal, die ook geschikt is voor uw toepassing.

Hoe werkt het reviseren van Fluiten seals?

Het reviseren van mechanical seals van Fluiten doen we in meerdere stappen. We beginnen met de inventarisatie. Vervolgens gaan wij de seal reinigen en doen wij een inspectie en analyse, waarbij onder andere gekeken wordt naar de hoogte en loopvlakken van de seal. Ook kijken wij naar de aantasting en beschadiging van de Fluiten seal. Vervolgens bieden wij een offerte aan en gaan we bezig met de bewerking van de mechanical seal. Onze experts gaan zeer vakkundig te werk en weten precies wat er gedaan moet worden om Fluiten seals te reviseren. Lees hier meer over op onze revisie pagina. Hier worden alle stappen uitgebreid uitgelegd. Ook kunt u direct contact opnemen voor het reviseren van uw Fluiten seal.

Fluiten seals

Onderstaand een selectie van de Fluiten seals die bij ons bekend zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801

× Need help?